Sensommar i Bryssel

Ryanair är väl som det är. Man bör liksom gilla läget, inse att det är som det är, förstå att livet inte alltid är Hawaii. Med viss utstuderad teknik tar vi oss fram genom mittgången och fram till exit-stolarna. Benutrymme. Flygvärdinnan ger upp och vi sätter oss, brer ut oss och plockar fram medhavd matsäck. Ät aldrig det som serveras från vagnen. Rök inte deras e-ciggaretter och köp inga lotter. Drick möjligen.

Bryssel. Buss, tåg och mottagningskomitee av vänner i Edingen. De följande dagarna sightseeing i Gent, sightseeing i Antwerpen, sightseeing i Bryssel. Tre dagar Belgienfrossa. Men skoja inte om ölen, 200 sorter som serveras i sina speciella glas. Det blir mycket disk i barköken. Frittes med majo och ännu en öl. Om och om igen. Och en omgång till. Fotoutställning i gammal katedral och fantastisk konstutställning på Antwerpens nya museum, MAS. Gillar storstäder.

Ryanair är ju som det var. Gillar åter läget och flyger upp över ett soligt Nordeuropa och försöker inte tänkapå Hawaii.

By |2013-09-30T10:14:14+00:00september 26th, 2013|Bang ute och cyklar|Kommentarer inaktiverade för Sensommar i Bryssel